Forumindex mead
Den ädla konsten att brygga ett riktigt mjöd
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 


Starkare än jästen tål?

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Hur stakt blir mitt mjöd?
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
MrFlour
Gäst





InläggPostat: 2019-07-16 12:59:26    Rubrik: Starkare än jästen tål? Svara med citat

Jag blev nyligen klar med en sats mjöd som alkoholmätaren får till ca 19% (med en 2% felmarginal). Det är lite konstigt eftersom jästen jag använde ska tåla upp till 15%. Är det ändå möjligt för den slutliga procenten att överskrida jästens gräns om andra faktorer (jag hade med färska frukter och bär under jäsningen, kokta) spelar in?
Till överst på sidan
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Hur stakt blir mitt mjöd? Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Skapa forum | Supportforum | Användarvillkor | Integritetspolicy | Cookiehantering | Kontakta oss |




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2005
Sidan tog 0.05 sekunder att ladda.